Цвета Аврамова Пловдив Обща дентална медицина

д-р Цвета Аврамова

СПЕЦИАЛНОСТ:
Обща дентална медицина

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник - Петък
9.00 - 19.00
ИЗВЪРШВАНИ ДЕЙНОСТИ:

Д-р Цвета Аврамова в Пловдив - естетична дентална медицина, стоматологични кабинети, детска стоматология, избелване, естетична стоматология.
Д-р Цвета Аврамова е една от младите специалисти, които се интересуват непрекъснато за новостите в професията, като по този начин ще се чувствате сигурни, защото лекуващия Ви лекар ползва съвременни методи за Вашето лечение. В нейния кабинет извършвани биват различни процедури от областта на:
- Ендодонтията
- Пародонтологията
- Ортопедията
- Хирургията
- Детската стоматология
- Естетичната стоматология
- Професионалното офис избелване
Кабинетът е съвсем нов и разполага с НАЙ-СЪВРЕМЕННАТА АПАРАТУРА. Предвидено е и СПЕЦИАЛНО СТЕРИЛИЗАЦИОННО ПОМЕЩЕНИЕ, където е извършвана дезинфекцията и стерилизацията на използвания в дейността инструментариум. За целта е използван много висок клас немски АВТОКЛАВ.
Д-р Аврамова държи както на собствената, така и на БЕЗОПАСНОСТТА на пациентите си, и поради тази причина работи винаги с маска, ръкавици и предпазни очила.
Кабинетът е обзаведен по комфортен начин, който кара пациентите да забравят за стреса и напрежението, свързани със стоматологичните манипулации.
Грижите за денталното здраве са важни за целия организъм. А спазването на отлична устна хигиена и редовното посещаване на стоматолога Ви за ПРОФИЛАКТИЧНИ ПРЕГЛЕДИ е начинът да се погрижите за здравето си. Д-р Аврамова предупреждава за тясната, ключова връзка между заболяванията на зъбите и здравето на цялото тяло!
Кабинетът ще откриете в централен район с възможност за паркиране – улица "Богомил" №84, етаж 1.

Заповядайте!


КОНТАКТ:

ТЕЛЕФОН: 0885 770036